De oudervereniging van Het Duet zoekt nieuwe leden!

Een aantal leden van de oudervereniging neemt helaas afscheid. Sommigen omdat hun kind van school gaat, een ander omdat het niet meer te combineren is met andere werkzaamheden. Daarom zijn we per direct op zoek naar 4 nieuwe leden. Angelique, aftredend lid, vertelt hieronder waarom het zo leuk is om lid van de OV te zijn.

Wij zijn ook op zoek naar een nieuwe penningmeester en een nieuwe voorzitter. De voorzitter, Claudia Koster, neemt eind schooljaar 2020-2021 afscheid.

Door verhuizing gaan de kinderen van penningmeester Bart Hermans komend schooljaar naar een andere school. Hij blijft nog even aan om deze functie over te dragen aan zijn opvolger, maar er wordt dus wel direct naar gezocht zodat deze belangrijke en leuke taak goed overgenomen wordt. Affiniteit en enige ervaring met het voeren van een financiële administratie zijn wenselijk.

Als voorzitter leidt en structureer je de overleggen. Daarnaast controleer je of de taken uitgevoerd worden, uiteraard help je ook een handje mee bij een aantal activiteiten. Het zou fijn zijn  als de nieuwe voorzitter komend schooljaar al in de OV als lid meedraait om zo inzicht in de vereniging te hebben.

Lees hier waarom het zo leuk is om OV-lid te zijn!

Velen van jullie zullen mij wellicht wel kennen; Zo niet bij naam, dan wel van gezicht.

Als ouder bij de schoolreisjes of van alle sint- en kerst decoraties, de erwtensoep of bij het schenken van de glühwein tijdens de kerstborrel, als schminker tijdens het jaarlijkse zomerfeest, als OV-lid en mede-organisator van de “feestjes” op school, misschien zo maar van langs het schoolplein.

Samen met 2 leden sluit ik dit ontzettend leuke hoofdstuk af. OuderVereniging Het Duet kan weer enthousiaste nieuwe leden gebruiken.

Waarom vond ik het nou zo leuk:

Als OV-lid

  • ben je betrokken bij bijna alle feestelijke evenementen op school qua organisatie en uitvoering
  • heb je ongeveer elke 2 maanden een vergadering waarin ins en outs besproken worden
  • kun je zelf een commissie kiezen (pasen, kerst, sport enz) en je daarvoor inzetten
  • maken vele handen licht werk
  • sta je dichterbij de kinderen en krijg je zelfs van hen een nieuwe titel “Juf of meester”!

Groetjes,

Angelique

Spreekt het je aan of wil je meer weten? Je kunt ons bereiken via ov@hetduet.nl

Comments are closed.