Kinderboekenweek

Woensdag 2 oktober is de opening van de Kinderboekenweek, ook op Het Duet zullen we hier iets leuks mee gaan doen! De versieringen zullen de komende dagen aangebracht gaan worden en natuurlijk zullen deze te maken hebben met het thema van de Kinderboekenweek van dit jaar: Reis mee!

De komende periode zullen er naast het thema verkeer (wat heel mooi bij het reisthema past) een flink aantal leuke activiteiten georganiseerd worden binnen het IKC. Zo zal schrijfster Charlotte Doorheim 2 dagen in onze school aanwezig zijn om bezoeken aan de kinderen te brengen en te vertellen over haar boeken en zij zal ook bij de boekenmarkt op 9 oktober aanwezig zijn om boeken te signeren. Bibliotheek Amstelland zal gastlessen verzorgen. En bij de kleintjes van het KDV en de PO komt Clown Dobbe op bezoek!

Ook zijn de zilveren en gouden griffels en penselen dit jaar weer van de partij! Naast de kinderen van de school gaan ook de kinderen van het KDV en de PO hun uiterste best doen om een mooie tekening te maken n.a.v. diverse boekjes die bij het thema horen. En ook zij kunnen hierbij een zilveren of gouden penseel winnen!

Na schooltijd zullen er ook bij de BSO groepen diverse activiteiten worden georganiseerd in het teken van de Kinderboekenweek. Deze programma’s verschijnen later deze week op de groepen en in de ouderportal.

We wensen iedereen alvast veel plezier succes toe!

Groetjes het Event-team,
Maruja en Daisy

No Comments Yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *