Mijn bezoek aan het MFA (de gymzaal)

Hi, ik ben Yarah uit groep 7A en ik mocht kijken in het MFA met mijn broertje en zusje omdat ik goed geraden had hoeveel het gebouw kost. Ik weet wat er allemaal in het MFA komt en dat ga ik vertellen. Ook vertel ik hoe duur het is + wanneer het is afgeschreven + hoe lang, hoe breed en hoe hoog het is.

Om te beginnen hoeveel het gebouw kost. Ik had het goed geraden in 1 keer! Het kost €4.000.000, dat is dus 4 miljoen, veel hè? Het gebouw is over 40 jaar afgeschreven. Dus het kost 100.000 euro per jaar!

Hoe lang, breed en hoog? Nou het hele gebouw is 37 meter lang. En 23 meter breed en 8 meter hoog. De gymzaal is 17 meter lang en breed, het is dus een vierkant. Dus als je een rondje loopt of rent langs de rand dan is dat 68 meter (is de omtrek). De oppervlakte is 289 vierkante meter.

Dit komt allemaal in het MFA:

De ledvloer:
Als we de lijnen van basketbal willen stellen ze die gewoon in en voilà je kan basketbal spelen met echte basketballijnen. En je kan allemaal andere dingen doen in de gymzaal, zoals Just Dance!

Ze dachten circa juni (dit jaar) klaar te zijn!  Ik kan niet wachten om het te zien als het klaar is!!

1 reactie

  1. Mounire

    Wow, wat een cool gebouw! En ook nog een vloer met LED belijning in de gymzaal! Gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *