Voorstellen ondersteuners

Op het Duet werken opvang en onderwijs intensief samen. In de onderbouw en de groepen 3 zetten we pedagogisch medewerkers in om de leerkrachten te ondersteunen. Zij stellen zich aan jullie voor. 

Ik ben Marcia en werk sinds februari dit jaar bij het Duet/ Solidoe. Sinds dit schooljaar geef ik schoolondersteuning bij de kleuterklassen. Jullie en de kinderen zullen mij vooral zien bij de klassen 1/2 B, D en E. 

Ik ondersteun daar de leerkrachten bijvoorbeeld bij knutselopdrachten, rekenen en of taalopdrachten. Ook geef ik de kinderen die de Nederlandse taal niet als moedertaal hebben wat extra ondersteuning. In de middagen ben ik werkzaam bij de Little stars op de BSO en zien de kinderen mij ook tijdens de TSO. Mijn werkdagen zijn de dinsdag, woensdag en donderdag.  Afwisselende dagen, waar ik met veel plezier en enthousiasme probeer mijn steentje bij te dragen om jullie kinderen een leerzame en plezierige dag te geven.

Ik ben Arjan, sinds februari werkzaam op Het Duet.
Ik ben onderwijsondersteuner in de onderbouw bij de kleuters, en sta op BSO groep Mini Stars.

Verder ben ik een fanatieke amateurvoetballer bij AFC Nautilus en rijd ik wekelijks paard, op een manege in Amsterdam. Ik woon samen en geniet verder van het leven.

Ik zal mezelf even voorstellen ik ben Wendy en werk in groep 4A, ik begeleid een jongentje in de klas.

Daarnaast help ik ook kinderen die ook wat extra hulp kunnen gebruiken. Dit doe ik vier ochtenden in de week van maandag t/m donderdag.

Naast in de klas werken ben ik ook inzetbaar bij de TSO, dit doe ik drie dagen in de week.
Ook ben ik werkzaam op de BSO groep de Little stars, hier sta ik twee middagen maandag middag en ook donderdag middag.

Zo is mijn baan lekker afwisselend en ben ik veel bezig met de ontwikkeling van de kinderen.

Ik ben juf Marjo en vanaf dit schooljaar ben ik op maandag met kleine groepjes kinderen van groep 2 aan de slag met een educatief programma van Lego. Dit is gericht op ontwikkeling van ruimtelijk inzicht, creativiteit, taal en sociale vaardigheden.

Op dinsdag ondersteun ik de leerkrachten van groep 3 met name bij het leren lezen en op vrijdag begeleid ik een kind uit groep 4 .

Mijn naam is Mariska en ik ben de ondersteuner van de groepen 3a en 3b. 

Daar doe ik kleine taken maar ook het begeleiden van kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, die meer uitdaging nodig hebben en help ik in de klassen waar het nodig is. 

Ik ben Kim, 25 jaar, en sinds een half jaar werkzaam op het Duet.
Dit schooljaar doe ik ook schoolondersteuning, dit doe ik in de kleuterklassen. 

Ik help kinderen die Nederlands als tweede taal hebben, maar ook ben ik bezig met rekenen en het aanleren van letters.

Naast de schoolondersteuning werk ik op de BSO. Ik hoop dat dit een leerzaam en gezellig jaar wordt. 

Comments are closed.