het Duet_Kopjes
Bent u nieuwsgierig geworden naar het onderwijs op het Duet en wilt u uw kind aanmelden? U kunt dan contact opnemen om een afspraak te maken voor een kennismaking en een rondleiding. Deze afspraak is met de directeur Onderwijs of adjunct-directeur Onderwijs. Wij vinden het fijn wanneer uw kind (en eventuele jongere broertjes of zusjes) dan meekomt. Wij informeren in dit gesprek ook naar de ontwikkeling van uw kind. U kunt uw kind aanmelden vanaf de tweede verjaardag. Gezien de belangstelling voor het Duet raden wij u aan ruim voor de derde verjaardag aan te melden.

U krijgt na deze afspraak van ons een aanmeldformulier waarmee u uw kind aanmeldt. Uw kind wordt definitief ingeschreven op het moment dat hij/zij 4 jaar is. Vanaf dat moment mag uw kind elke dag, hele dagen naar school. Voorwaarde is wel dat uw kind dan zindelijk is en zich redelijk zelfstandig kan aan- en uitkleden.

Let op:

De belangstelling voor het Duet is groot. We hebben daarom een wachtlijst voor kinderen die zijn geboren in 2017. Bij instromen vanaf de wachtlijst kijken we naar de volgorde van aanmelden. Broertjes of zusjes van kinderen die al onderwijs op het Duet krijgen, hebben voorrang op de wachtlijst.

┬áBij aanmeldingen voor de overige groepen overleggen we met ouders en de vorige school wat uw kind nodig heeft en of we dat in deze groep op het Duet kunnen bieden. Voor enkele groepen geldt dat we een leerlingenstop hebben. (laatst geactualiseerd – november 2021)